Voorwoord mei 2019

Beste ouders, leerlingen en sympathisanten,

 

De laatste rechte lijn is ingezet naar het einde van het schooljaar. Tal van vele activiteiten en lessen staan nog gepland in de maanden mei en juni. Ook de nieuwbouw vlot zeer goed, zullen we kunnen verhuizen met de administratie en de kleuterklassen eind augustus? Het wordt spannend, maar we houden jullie verder op de hoogte…

Onze leerlingen van het 6de lj. krijgen deze week de kans om de fantastische musical 40-45 bij te wonen. Het wordt wellicht een onvergetelijk spektakel.

Van woensdag 8 mei t.e.m. vrijdag 10 mei trekken de leerlingen van het 2de lj. op kunstklassen naar Dikkele. Ze zullen er 3 onvergetelijke dagen beleven. Héél veel plezier jongens en meisjes, juffen en meester! Bedankt ouderraad voor de sponsoring van de bus!

Op zondag 12 mei vieren we niet alleen moederdag, maar is het ook feest voor de leerlingen van het 1ste lj. die hun Eerste Communie vieren. Proficiat!

De week erna, op zondag 19 mei, is het de beurt aan onze leerlingen van het 6de lj. die hun Plechtige Communie vieren. Ook voor hen een dikke proficiat!

Onze kleuters (2de en 3de  kleuterklas) kijken al erg uit naar hun schoolreis (Harry Malter familiepark) op dinsdag 14 mei. (Onze kleuters (1stekl A, 1ste kl B) en de leerlingen van het lager trekken er nog in juni op uit)

We duimen alvast dat voor al die leuke activiteiten ook de zon van de partij zal zijn!

Ouders en grootouders die eens een glimp van het lesgebeuren willen opvangen, zijn van harte welkom op woensdag 22 mei. (Brief volgt nog)

 

Veerle Bogaert

Directeur

Deze blogpost werd geplaatst op Thursday, May 2, 2019 om 11:46 door Marie Van Aert onder Voorwoord.