Voorwoord mei

Beste ouders, leerlingen en sympathisanten, 

De paasvakantie is alweer achter de rug, het laatste trimester van dit schooljaar is ingezet. In de komende 2 maanden van het schooljaar staan er nog héél wat klasactiviteiten op het programma. Ook naar de sportdag en de schoolreis voor de kleuters en het lager kijken we reeds uit. 

Op zondag 6 mei vieren de leerlingen van het 1ste lj. (Rooms katholieke godsdienst) hun Eerste Communie. Proficiat aan de feestelingen! 

En zondag 13 mei wensen we natuurlijk alle mama’s een fantastische moederdag toe!

Op maandag 14 mei verwelkomen we onze laatste peuters voor dit schoojlaar. Welkom Mylo Tjen Conserière en Illano Rogiers. 

De leerlingen van het 2de leerjaar trekken van woensdag 16/5 t.e.m. Vrijdag 18/5 naar Dikkele. Zij zullen er een onvergetelijke “kunst”driedaagse beleven. We zijn alvast heel erg benieuwd naar al hun verhalen wanneer ze terugkeren op vrijdag18/5. Bedankt ouderraad voor de sponsoring van de bus!

Op zondag 20 mei is het dan aan de beurt om de feestelingen (Zedenleer: Lentefeest en Feest Van de Vrijzinnige jeugd) een fijne feestdag toe te wensen!

Woensdagvoormiddag 23 mei nodigen we ouders en grootouders uit om eens een kijkje te komen nemen in de klas(sen). Het is eens de gelegenheid om jullie kind(eren) tijdens de activiteiten of lessen aan het werk te zien. (Zie ook brief openklasvoormiddag)

 

Veerle Bogaert

Directeur

Deze blogpost werd geplaatst op Saturday, May 5, 2018 om 11:27 door Rodney Bracke onder Voorwoord.