Voorwoord maart

Beste leerlingen, ouders en sympathisanten

 

Stilaan begint de organisatie voor het komende grootouder- en schoolfeest: “Zeg het met boeken”  van 16-17/3/2018 vorm te krijgen. Muziek galmt hier en daar reeds door de gangen en wordt er duchtig geoefend voor de dansjes. In elke klas wordt kledij bij elkaar gezocht of kledingstukken genaaid. Nog even geduld… maar op vrijdag 16/3 staat het grootouderfeest op het programma. We starten stipt om 13u30 met een tas koffie (en natuurlijk is er iets lekkers bij). Om 15u volgt voor de grootouders het optreden van de klassen. Later die avond is er nog  een heus eetfestijn voor iedereen en gratis animatie voor de kinderen.

Op zaterdag 17/3 starten we dan om 10u30 met het optreden, aansluitend het eetfestijn en daarna kan ook groot en klein zich vermaken met allerlei spelletjes en animatie.

Mogen we met aandrang vragen, om iedereen de kans te geven de kinderen aan het werk te zien, slechts 1 voorstelling bij te wonen? (vrijdag of zaterdag).

Iedereen welkom op ons grootouder- en schoolfeest, wij kijken er alvast naar uit! Jullie ook?

Bezoeken jullie ook regelmatig onze website (www.stedelijkbasisonderwijslokeren.be) van de school? Daar vinden jullie mededelingen, foto’s, menu van de week,…

De ouderraad heeft ook een facebookpagina: Ouderraad Stedelijke Basisschool Eksaarde.

 

Veerle Bogaert

Directeur

Deze blogpost werd geplaatst op Thursday, March 1, 2018 om 11:16 door Rodney Bracke onder Mededeling en Voorwoord.