Voorwoord juni 2016

Beste leerlingen, ouders en sympathisanten,

De laatste maand van dit schooljaar staat voor de deur, onze “reis rond de wereld” (jaarthema) zit er bijna op. Het was een fantastische reis, we hebben onderweg veel geleerd en gezien…

Maar eerst worden er nog in het lager proefjes afgewerkt. Onze leerlingen van het 6de lj. nemen tevens deel aan de OVSG-proeven en worden dan ook samen met de ouders uitgenodigd op woensdag 29/6 om 19u voor de uitreiking van de getuigschriften. De receptie wordt aangeboden door onze ouderraad, waarvoor dank!

De voorbije maand, genoten onze kleuters van hun schoolreis, de peuters en het lager trekken er nog deze maand op uit. Ook de sportdag komt er nog aan voor al onze leerlingen. Nog even en ze mogen hun sportieve talenten laten bewonderen.

Met de hele school namen we deel aan de zwerfvuilactie van IDM. De school en de buurt werd netjes gemaakt door onze kleuters en leerlingen. De appel als beloning smaakte.

Dank ook aan iedereen die een extra inspanning deed om tijdens de verkeersvrije week zoveel mogelijk de auto aan de kant te laten staan. Sam de verkeersslang vond dit héél erg leuk en trakteerde iedereen op een ijsje.

Het laatste peutertje voor dit schooljaar huppelde onze school binnen. Welkom aan Axana De Maesschalck.

Aan iedereen die dit jaar mee wou vliegen op onze wereldreis… kleuters, leerlingen, ouders, grootouders, leerkrachten, zorgteam, secretariaat, poets- en keukenpersoneel, opvang, ouderraad, school- en stadsbestuur, stadsdiensten, bedankt voor jullie enorme inzet. Dankzij jullie werd het een vliegreis zonder veel turbulentie. Dankjewel!

De landing is ingezet, de maand juni wordt nog een drukke maand. De eindstreep is in zicht, we gaan er nog met volle moed tegenaan.

 

Veerle Bogaert

Directeur

Deze blogpost werd geplaatst op Tuesday, May 31, 2016 om 14:44 door Marie Van Aert onder Voorwoord.