Voorwoord juni

Beste leerlingen, ouders en sympathisanten,

 

Stilaan maken we ons klaar voor de laatste maand van dit schooljaar. Samen zagen vele kleuters, leerlingen en leerkrachten de voorbije maanden  n.a.v. ons jaarthema: “Jullie droom, onze wens!”  hun droom in vervulling gaan. Bedankt iedereen die heeft meegeholpen aan die vele wensen en dromen… PS Er staan nog een paar wensen klaar voor de maand juni, spannend!

In de maand mei trok het 2de lj. op kunstklassen naar Dikkele, ze beleefden er 3 fantastische, leuke en leerrijke dagen. De ouderraad zorgde voor de betaling van de bus, top!

Tijdens de verkeersvrije week lieten velen de auto aan de kant staan om de fiets te nemen. Sam de Verkeersslang vond dit héél erg leuk en trakteerde iedereen achteraf op een ijsje. Met de hele school namen we ook deel aan de zwerfvuilactie van IDM, de cake (geschonken door IDM) heeft nadien dan ook gesmaakt.

De kleuters genoten van hun schoolreis naar de Zoo, met de trein is het altijd een beetje reizen en de dieren genoten van al die ‘kleuter’aandacht. Het was een zalige ‘dieren’dag!

De laatste peuter stapte na Hemelvaart nog de peuterklas binnen. Welkom Féline Haeghens op onze school!

De maand juni wordt nog een maand van schoolreizen (lager en peuters) en sportdagen voor onze kleuters en leerlingen.  De leerlingen van het lager maken nog proefjes en de leerlingen van het 6de lj. nemen deel aan de OVSG-proeven. De eindrapporten zijn voorzien voor woensdag 28/6 en ook die dag nemen we afscheid van onze leerlingen van het 6de lj., gevolgd door een receptie. Op donderdag 29/6 en vrijdag 30/6 staan de oudercontacten nog op het programma (uitnodiging volgt).  De school eindigt op vrijdag 30/6 om 12u.

Alvast een dikke merci aan alle kleuters, leerlingen, ouders, grootouders, zorgteam, secretariaat, poets- en keukenpersoneel, opvang, ouderraad, school- en stadsbestuur, stadsdiensten voor jullie enorme inzet tijdens ons voorbije schooljaar. En wij? Wij dromen nog even verder…

 

Veerle Bogaert

Directeur

Deze blogpost werd geplaatst op Thursday, June 1, 2017 om 16:20 door Rodney Bracke onder Mededeling en Voorwoord.