Voorwoord februari 2017

Beste leerlingen, ouders en sympathisanten,

De maand januari is achter de rug, gedaan met feesten… Alhoewel, op onze school zijn we volop bezig met de voorbereidingen voor het grootoudersfeest (vrijdag 17/3) en het schoolfeest van zaterdag 18/3. We dromen nu al van die vele sterren op de dansvloer.

Op maandag 9/1 mochten we alweer nieuwe instappers verwelkomen: De Schepper Mélila, Lamkafi Idriss, Sercu Victor en Weemaes Ilse. Woensdag 1/2 staan Barry Maya en Oztürk-De Visscher Ceylan reeds te trappelen om in te stappen. Welkom kleine peuters!

Het gezond ontbijt van woensdag 25/1 was weer héél lekker! Meer dan 350 kleuters, leerlingen en leerkrachten schoven aan de ontbijttafel aan, en… of het smaakte! Graag dan ook hiervoor een dankwoordje aan de vele ouders, ouderraad voor jullie helpende handen en de sponsors voor hun gulle giften.

Op woensdag 1/2 worden er traditioneel ook weer honderden wafels gebakken, ook hiervoor een welgemeende dank-je-wel!

Op zaterdag 4/2 organiseert trouwens onze ouderraad voor de 4de keer op rij een grandioze fuif in de Blauw Zaal in Eksaarde. Allen daarheen!

In de maand februari staat voor de hele school de vriendjesweek nog op het programma, dikke truiendag en vieren we carnaval op school of trekken we met de klassen 4-5-6de lj. naar de kindercarnavalstoet in Lokeren.

Het wordt weer een leuke maand boordevol leerrijke activiteiten en uitstappen. Fijn toch?

PS Vandaag (31/1/2017) werd ik door de kleuters, leerlingen, leerkrachten, ouders en ouderraad verrast met bloemen, lieve woorden, foto’s, dromenvangers, bezoekjes, … op de dag van de directeur. Héél erg bedankt, het is écht fijn om op deze school directeur te zijn!

Veerle Bogaert
Directeur

Deze blogpost werd geplaatst op Tuesday, January 31, 2017 om 14:04 door Marie Van Aert onder Schoolnieuws.