Voorwoord februari

Beste leerlingen, ouders en sympathisanten,

De maand januari loopt op zijn einde. Kleuters, leerlingen en het hele schoolteam zijn het nieuwe jaar 2018 weer met heel veel enthousiasme gestart. Volgende week maken we ons op voor het carnavalsfeest op onze school en lopen de oudste leerlingen (4-5-6de lj.) mee in de kindercarnavalstoet op 9/2 in het centrum van Lokeren. Ondertussen zijn we reeds volop bezig met de voorbereidingen voor het grootouderfeest (vrijdag 16/3) en het schoolfeest van zaterdag 17/3. We ontvangen dit jaar de grootouders op vrijdag om 13u30 voor koffie en wat lekkers, het optreden start om 15u! Alle info hierover krijgen jullie binnenkort!

Op maandag 8/1 mochten we alweer nieuwe instappers verwelkomen: Helena Bracke en Alek Cygan. Maandag 19/2 staat Helena De Vuyst reeds te trappelen om te starten in onze school. Welkom kleine peuters!

Het gezond ontbijt van woensdag 17/1 was weer héél lekker! Meer dan 350 kleuters, leerlingen en leerkrachten genoten van die gezonde ontbijttafel, en… of het smaakte! Graag dan ook hiervoor een dankwoordje aan de vele ouders, ouderraad voor jullie helpende handen en de sponsors voor hun gulle giften.

Op woensdag 31/1 worden er traditioneel ook weer honderden wafels gebakken (en ze waren heerlijk!), ook hiervoor een welgemeende dank-je-wel!

 

Op zaterdag 24/2 organiseert onze ouderraad een quiz in het Gildenhuis in Eksaarde. Dit wordt weer een fijne avond!

 

In de maand februari (5-9/2) staat voor de hele school de ‘vriendjesweek = goeie morgen week’, nog op het programma, dikke truiendag op 6/2, vieren we carnaval op 9/2 en genieten we van de krokusvakantie (12-16/2).

 

Het wordt weer een leuke maand boordevol leerrijke activiteiten en uitstappen. Fijn toch?

 

Wist je ook, dat je tal van foto’s terug kunt vinden op de website van de school? www.stedelijkbasisonderwijslokeren.be→doorklikken naar: Stedelijke Basisschool Eksaarde

Ook de ouderraad post regelmatig nieuws en foto’s op hun facebookpagina. Facebook→Ouderraad Stedelijke Basisschool Eksaarde. Ga alvast eens een kijkje nemen.

 

PS Gisteren (31/1) werd ik door de kleuters, leerlingen, leerkrachten, ouders en ouderraad verrast met bloemen, honderden post-its op mijn bureau, lieve woorden, lekkernijen, foto’s, bezoekjes, … op de dag van de directeur. Héél erg bedankt, het is écht fijn om op deze school directeur te zijn!

 

Veerle Bogaert

Directeur

Deze blogpost werd geplaatst op Friday, February 9, 2018 om 15:59 door Rodney Bracke onder Mededeling en Voorwoord.