Voorwoord februari

Beste leerlingen, ouders en sympathisanten,

 

Nu de drukte van de nieuwjaarsmaand achter de rug is, blikken we nog even terug en kijken we reeds vooruit naar héél wat activiteiten die de komende weken op het programma staan.

Op maandag 4/1 mochten we tal van nieuwe leerlingen verwelkomen: Nyo Buyse, Yaro De Witte en Warre Wulteputte in onze peuterklas, Julie Van Hove in de 1ste klB, Robbe Van Hove in de 2de kleuterklas, Hiba Beda in het 1ste lj. A en Michaël Kopitov in het 4de lj. B.  We hopen dat ook jullie allen hier een fijne en leerrijke tijd kunnen beleven op onze school.

Het gezond ontbijt van woensdag 27/1 was weer een schot in de roos. Meer dan 350 kleuters, leerlingen en leerkrachten schoven aan de ontbijttafel aan, en of het smaakte! Op de nieuwsbrief van maart volgen vele foto's. Graag dan ook hiervoor een dankwoordje aan de vele helpers en sponsors. Maar ook een dank-je-wel aan de ouderraad voor de organisatie van de gezellige kerstdrink, hulp bij de pannenkoekenbak op de Gezôarse feesten, de wafels die zullen worden gebakken op woensdag 3/2. Op zaterdag 20/2 organiseren zij ook alweer voor de 3de keer op rij een grandioze fuif. Allen daarheen!

Op maandag 1/2 start de vriendschapsweek, die we op vrijdag 5/2 afsluiten met de “move tegen pesten”.

Op donderdag 4/2 eindigt de zichtbaarheidsactie. Zorg dat je voldoende stempels verzamelt zodat je op uitstap kunt naar het Serpentarium, de Zoo of Planckendael . Lijkt me geweldig leuk!

Vrijdag 5/2 vieren we met z’n allen carnaval. De kleuters, 1ste, 2de en 3de lj. vieren dit op school, het 4de, 5de en 6de lj. nemen deel aan de carnavalstoet van Lokeren. Kom onze dierenbende bewonderen op de markt van Lokeren tussen 14u-15u.

De dikke truiendag staat gepland op maandag 15/2, we zetten de verwarming die dag een graadje lager. We zijn ook nog op zoek naar oude sjaals. Graag hadden we onze bomen een winterjasje gegeven. Wie er dus eentje kan missen, breng deze maar mee naar school.

Onze leerlingen van het 3de en 4de lj. kijken al héél erg uit naar hun boerderijklassen in Wortel op 17-18-19/2. Als echte boertjes en boerinnetjes zullen ze 3 dagen vertoeven op de boerderij. Dit wordt onvergetelijk!

Samen met de leerlingenraad organiseren we op maandag 29/2 een “zotte dag”. Wat deze dag zal inhouden, horen jullie later nog.

Binnenkort (8/2-12/2) genieten we ook van de krokusvakantie. We zien elkaar terug op maandag 15/2 (en vergeet die dag jullie dikke trui niet…)

 

Mevr. Veerle Bogaert

Directeur

Deze blogpost werd geplaatst op Thursday, January 28, 2016 om 13:48 door Rodney Bracke onder Voorwoord.