Voorwoord december

Aan alle leerlingen, ouders en sympathisanten,

Wist je dat?

- Onze leerlingen en hun leerkrachten een fijne en leerrijke 3-daagse beleefden in Ieper en Brugge?

- De ouderraad voor een héél gezellige herfstavond (17/11) zorgde met een fijne wandeling voor  groot en klein? Ze voor elk wat wils op het buffet toverden? Ze ook nog een “Soep For Life” deze maand organiseren? Wat een fijne en hardwerkende ouderraad hebben wij toch!

- We op zondag 25/11 met ons sintontbijt heel wat mondjes lieten smullen van al dat lekkers en de winst integraal gaat naar materiaal voor jullie kinderen? 

- De Sint en zijn zwarte pieten al in het land zijn en binnenkort (5/12) ook onze school zullen bezoeken? Spannend alvast!

- De leerlingenraad maandelijks samen komt en ze vol super ideeën zitten? Zij ook nog mee instaan voor de “warme week” (brief volgt) die eraan komt van 10/12-14/12? We dan ook de opbrengst van de “Stoelendans For Life”, de koekenbak en de “warme week” met de oudste leerlingen al fietsend gaan afgeven in Wachtebeke (Music For Life)? We maken de winst dan bekend! Bedankt iedereen voor jullie “warme” bijdrage.

- We meewerken aan de kerstkaartenactie van het Rode Kruis en we daar heel wat ouderen uit de buurt blij mee maken?

- De zichtbaarheidsactie met fluohesjes massaal wordt opgevolgd? Er regelmatig prikacties zijn en dat de kleuters en leerlingen die in orde zijn, telkens een stempel kunnen sparen voor een leuke uitstap? Bedankt om massaal “gezien” naar school te komen!

- Binnenkort de nieuwjaarsbrieven worden aangeleerd en met vlijt worden geschreven in het lager?

- De klassen 5+6 nog grote proeven maken in december?

- Er oudercontacten zijn voor de kleuters op maandag 3/12 en voor het lager (3+4+5+6) op woensdag 19/12?

- We pannenkoeken gaan bakken in samenwerking met de ouderraad op de kerstmarkt van de Gezoârse feesten op zondag 16/12? Kom zeker eens langs op deze gezellige kerstmarkt!

- Onze nieuwbouw ongelooflijk goed opschiet en je de foto’s kunt bekijken op de website van de school? www.stedelijkbasisonderwijslokeren.be

- We jullie nog fijne en sfeervolle decemberdagen toewensen?

Mevr. Veerle Bogaert

Directeur

Deze blogpost werd geplaatst op Thursday, November 29, 2018 om 13:37 door Rodney Bracke onder Mededeling en Voorwoord.