Voorwoord april

Beste ouders, leerlingen en sympathisanten,

“Zeg het met boeken”, het thema dat dit jaar centraal stond op ons grootouder- en schoolfeest! En of al onze kleuters, leerlingen en het schoolteam schitterden op het podium? Ja hoor, zeker weten…! Het optreden, spelletjes, workshops, het eetfestijn, het gezellig samenzijn werd meer dan “gesmaakt”.

Aan iedereen, een welgemeende dank–jullie-wel! Ook mede dankzij de grote inzet van de kinderen, leerkrachten, vele aanwezigen en helpende handen, … werd het weer top! Wij hebben er alvast van genoten, jullie ook?

De opbrengst gaat integraal naar extra materiaal voor de kinderen en daar zijn ze uiteraard héél erg blij om, bedankt!

Het 5de en 6de lj. nam deel aan de tekenwedstrijd (vredesposter) van de Lions Club Lokeren. Uit meer dan 400 inzendingen van verschillende scholen, werden 25 winnaars gekozen. Daarvan vielen wij met 4 leerlingen in de prijzen. Proficiat aan alle deelnemers en de winnaars Aaron Weyers (5A), Mare Buyssens (6B), Arjen Van De Putte (6A), Nonah Lauwers (6A).

De paaseitjesverkoop was weer een groot succes, bedankt voor de sponsoring en nu smullen maar!

Ook de paasklokken waren onze school niet vergeten. Alle kleuters, leerlingen en het schoolteam zochten en vonden op woensdag 28/3 hun paasei dat verstopt lag in de klas. Wat een verrassing voor iedereen!

Na de paasvakantie mogen we alweer 4 kleine instappertjes verwachten: welkom Esma Atmaca, Liam Roosendans, Lena Bayens-De Bock, Raff  Verougstraete.

Welkom ook aan Annabel Vercauteren (4B) , Fleur Smet (1A) en Laure Koster (1B), die de voorbije maand(en) de klassen vervoegden, of nog zullen instappen na de paasvakantie.

Proficiat aan onze leerlingen die op zondag 29/4 hun Plechtige Communie vieren. Maak er alvast een fijne dag van!

Foto’s van onze activiteiten en andere info vind je nog steeds op onze website: www.stedelijkbasisonderwijslokeren.be en daarna doorklikken naar school Eksaarde.

Wist je ook dat de ouderraad een facebookpagina heeft? Like gerust: Ouderraad Stedelijke Basisschool Eksaarde.

Een leuke, ontspannende en zonnige paasvakantie gewenst en we zien jullie graag terug op maandag 16/4!

Mevr. Veerle Bogaert

Directeur

Deze blogpost werd geplaatst op Thursday, March 29, 2018 om 15:08 door Rodney Bracke onder Mededeling en Voorwoord.