Turnkledij september

Graag hadden we jullie bij het einde van dit schooljaar reeds willen informeren over de aankoop van de turnkledij voor volgend schooljaar (2020-2021).

Jullie kunnen voor jullie kind een T-shirt van de school aankopen voor €6,50 (is niet verplicht!), een makkelijke, korte turnbroek mag u zelf kiezen.

Wat het schoeisel betreft gaat onze voorkeur uit naar sportschoenen omdat dit veel beter is voor de knieën en enkels van jullie kinderen. Turnpantoffels zijn dun en door de harde ondergrond vangen ze de schokken van het springen en lopen niet goed op. Opgelet, uw kind is in volle groei, té kleine schoenen zijn pijnlijk en héél slecht voor de groei van de voeten!

Oorbellen, kettingen en andere juwelen horen niet thuis in een turnles, dit voor de veiligheid van uw kind en om niets kwijt te raken.

Alle turnkledij hoort in een turnzak (naar keuze) te zitten die in de klas blijft liggen. Elke schoolvakantie nemen de kinderen hun turnzak mee naar huis zodat de kledij kan gewassen worden.

Voor het zwemmen en op uitstappen maken we gebruik van de blauwe rugzak die uw kind reeds gekregen heeft. Als deze verloren is gegaan of kapot is, kan u een nieuwe aankopen voor €6.50. U hoeft geen cash geld mee te brengen, dit bedrag zal op de volgende factuur vermeld staan.

Tot slot zouden we jullie willen vragen om zowel de turnzak als de kledij en schoenen te naamtekenen aub!   Het is zonde om te zien wat er soms verloren gaat.

Deze blogpost werd geplaatst op Monday, June 29, 2020 om 09:03 door Eveline Van Acker onder Mededeling.