Voorwoord november 2019

Aan de leerlingen, ouders en sympathisanten

 

Het voorbije weekend was het dan eindelijk zover, we openden officieel onze vernieuwde school. Massa’s kijklustigen kwamen onze school bewonderen, niks dan lof… leuk om zovele fijne reacties te aanhoren. Iedereen duidelijk enthousiast, wij zullen ongetwijfeld allemaal héél erg genieten van deze mooie school.

De voorbije weken genoten ook reeds vele klassen van allerlei uitstappen: naar het bos, toneel, Sea Life, 3-daagse boerderijklassen en zeeklassen… kortom, tal van leuke en leerrijke activiteiten.

Welkom aan de nieuwe instappertjes op 4/11: Mäelys Ndongala, Gilles Van Droogenbroeck en Féline Vergeylen. We hopen dat jullie een fijne tijd hebben op onze school.

Na de herfstvakantie (16/11) zorgt de ouderraad voor een herfstactiviteit, verdere info volgt later.

Op zondag 24/11 kunnen jullie naar jaarlijkse gewoonte ook weer smullen van een heerlijk sintontbijt. Het ontbijt wordt thuis geleverd, alvast héél erg bedankt voor jullie sponsoring en smakelijk! (Inschrijven kan na de herfstvakantie.)

Onze fluo-actie gaat ook weer van start (4/11/2019-21/02/2020). We zorgen dat we goed zichtbaar zijn in het verkeer, tijdens de donkere periode die op komst is! Er zullen op regelmatige tijdstippen prikacties zijn. Wie een fluo-hesje, helm (op de fiets) draagt, … kan een sticker verdienen voor een leuke activiteit . Want zichtbaar zijn in het verkeer vinden we héél belangrijk! (Zie ook brief: “Zichtbaarheidsactie”)

Houden jullie ook onze website in de gaten? www.stedelijkbasisonderwijslokeren.be Je vindt er tal van foto’s, de menu, nieuwtjes.

Like ook de facebookpagina van de ouderraad (Ouderraad Stedelijke Basisschool Eksaarde), zo ben je ook op de hoogte van allerlei activiteiten!

Trooper jij trouwens ook al mee? (zie infobrief ouderraad)

Vanaf donderdag 7/11 zal ik wegens 2 knieoperaties enige tijd afwezig zijn. Mevr. Nancy Van Loo (zorgcoördinator) zal me gedurende mijn afwezigheid vervangen.

Fijne herfstvakantie!

 

Veerle Bogaert

Directeur

Deze blogpost werd geplaatst op Thursday, October 24, 2019 om 09:24 door Eveline Van Acker onder Voorwoord.