Enkele belangrijke weetjes

 • Maandag 20 april start Mevr. Veerle terug als directie. Graag willen we juf Nancy bedanken voor haar inzet en de manier waarop ze in deze woelige periode onze school geleid heeft. Ik denk dat iedereen ervan overtuigd is dat ze dit fantastisch heeft gedaan. Een dikke duim voor juf Nancy !!!

 • Juf Evi Van Acker is in zwangerschapsverlof. We wensen haar een zorgeloze zwangerschap en een wolk van een baby toe. Juf Lyndsey Van Landeghem neemt haar klas over. Wij wensen juf Lyndsey veel succes in L3A.

 • Juf Jolien en juf Charlotte starten terug in L5A, Juf Elien De Vos start terug als zorgjuf. 

 • Voor de kinderen van L6 die de overstap naar het middelbaar maken is de inschrijfperiode gestart. De ouders moeten verplicht hun kind aanmelden en een schoolkeuze maken. Dit kan tot 22 april om 14u00. Vergeet dit niet! Indien dit niet duidelijk is kan je contact opnemen met de juffen van het zesde leerjaar.

 • Eerste Communie en Plechtige Communie: De bisschoppen van België hebben maandag 30 maart 2020 beslist dat de vieringen van het vormsel en de eerste communie, die voorzien waren tussen Pasen en Pinksteren, niet kunnen doorgaan op de voorziene datum. Het  vormsel zal verschoven worden naar het weekend van 26/27 september. De Eerste Communie zal verschoven worden verschoven naar het volgende schooljaar in september of oktober. 

 • Lentefeest en Feest van de vrijzinnige jeugd: zullen NIET op de voorziene datum doorgaan. Juf Rita en juf Ine zullen jullie op de hoogte houden van een eventuele latere datum. 

 • Het toneel en de zwembeurten die in april zouden plaatsvinden worden geannuleerd.

 • Kunstklas tweede leerjaar naar Dikkele wordt geschrapt. (De juffen zullen vast nog een toffe activiteit voor L2 voorzien) 

 • Paaseitjes: Wie zijn bestelling van de paaseitjes deze week (tem 03.04) nog wil komen ophalen kan dit doen op de volgende manier:  Neem eerst telefonisch contact op met de school als je de paaseitjes wil ophalen. Wij leggen uw bestelling dan klaar in de inkomhal van het secretariaat. De buitendeur staat open, zo hoef je niks aan te raken en kom je niet in contact met andere personen. Ophalen kan op woensdag tussen 09u00 en 12u00, op donderdag en vrijdag tussen 09u00 en 12u00 en tussen 13u30 en 15u30. Wie de paaseitjes deze week niet komt ophalen kan dit na de vakantie doen indien de coronamaatregelen mbt het onderwijs nog verder van kracht zijn.

   

Deze blogpost werd geplaatst op Tuesday, March 31, 2020 om 11:49 door Eveline Van Acker onder Mededeling.